MENU

Zaalverhuur

  • Vergaderen en congresseren
  • Officiële trouwlocatie
  • Outdoor mogelijkheden
  • Dineren
  • High Tea

Diverse mogelijkheden voor zaalverhuur

Landgoed Zonheuvel beschikt over 30 zalen voor zaalverhuur. Deze zalen bieden vele mogelijkheden, ieder met hun eigen stijl. De moderne zalen in het Paviljoengebouw, klassieke zalen in het Koetshuis en Maarten Maartenshuis en dichtbij de natuur in de Lodges. De zalen zijn uitgerust met de benodigde techniek om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Daarbij kunt u het uitbreiden naar uw eigen wens. Bent u op zoek naar een locatie voor een receptie of buffet in de provincie Utrecht dan bent u bij ons aan het goede adres! Ook het geven van een exclusief diner, high tea of barbecue met vrienden of familie behoort tot de mogelijkheden. Neem vooral contact op met onze collega’s van afdeling zaalreserveringen en vraag naar de mogelijkheden, maatwerk is de sleutel!

Exclusief dineren

De stijlkamers in het Maarten Maartenshuis bieden een fantastische entourage voor een diner met uw eigen groep. Laat de chef u verrassen met culinaire gerechten en eventueel een passend wijnarrangement. Wij denken graag met u mee om een mooie avond te organiseren.

Officiële trouwlocatie

Uw huwelijk / bruiloft vieren op Landgoed Zonheuvel is een aanrader. Samen met jullie familie en vrienden in het Openluchttheater jullie mooiste dag beleven tijdens de ceremonie.  Daarna een proost met een prachtige bruidstaart op het terras met het Maarten Maartenshuis op de achtergrond. Voor het fotomoment lopen jullie samen een stuk het bos in, waar de prachtige foto’s gemaakt kunnen worden. Daarna een exclusief diner in de klassieke stijlkamers als kers op de taart. Landgoed Zonheuvel is dé trouwlocatie voor uw mooiste dag. Jullie gasten kunnen uiteraard ook blijven overnachten.