MENU
Zaalverhuur Utrecht

Zaalverhuur Utrecht

Welk type bedrijf u ook heeft, er zijn altijd momenten dat er vergaderd moet worden. In een volledig andere omgeving komt u vaak op frisse ideeën. Bij Groen Centraal kiest u voor zaalverhuur met stijl en grandeur. Geen bijeenkomst op kantoor, maar écht even buiten de deur. Onze negen locaties liggen allemaal in de buurt van Utrecht.

Gespecialiseerd in zakelijke zaalverhuur

Groen Centraal biedt in totaal 193 zalen voor zakelijke bijeenkomsten. Zakelijke zaalverhuur in Utrecht en omgeving is onze specialiteit. Het uitgangspunt daarbij is altijd rust en ruimte.

U kunt met kleine en grote groepen bij Groen Centraal terecht. Onze conferentiezalen bieden ruimte aan groepen van vijf tot honderden deelnemers. Er is zaalverhuur mogelijk voor maximaal 2100 deelnemers. Welk type vergaderzaal u ook zoekt, wij helpen u verder.

Multifunctionele zalen en accommodaties

Zoekt u in de regio Utrecht naar zaalverhuur, dan kunnen wij u vast en zeker helpen. Onze multifunctionele zalen zijn erop ingericht om u rustig te laten vergaderen. Er valt veel daglicht binnen in onze vergaderzalen. Het gebruik van de benodigde apparatuur is veelal gratis. U heeft controle over licht, geluid en projecties.

Wilt u na het vergaderen lekker ontspannen? Dat kan bijvoorbeeld in de sauna of neem een heerlijk Turks stoombad. Maak gebruik van de fitnesszalen en zonnebanken. Of ga naar buiten en geniet van de natuur. Zo kunt u zonder helm toeren op een trendy scooter of kiezen voor een fiets- of wandelroute.

Teambuilding in de groene omgeving

Zaalverhuur in de groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug betekent extra mogelijkheden. Benut de natuur voor teambuilding en brainstormsessies. Zo haalt u meer uit uw zakelijke verblijf en maakt u er bijna een weekendje weg van, als uw programma dat toelaat uiteraard.

De omgeving van Groen Centraal is een prima plek om de teamspirit en productiviteit te verhogen. Groepsactiviteiten zijn gunstig voor de ontwikkeling van:

  • interne communicatie
  • teamdevelopment
  • veranderingsprocessen
  • persoonlijke ontwikkelingstrajecten

Sommige vergaderzalen beschikken over een eigen terras. Ideaal om bij geschikt weer in kleine groepen te werken. Of haal tijdens de koffiepauze een frisse neus en snuif de bosgeur op.

Makkelijk bereikbaar in Midden-Nederland

Door de centrale ligging zijn de vergaderzalen van Groen Centraal uitermate geschikt voor één- en meerdaagse bijeenkomsten. Vanaf de snelweg bent u binnen 10 minuten in de bosrijke omgeving. Ook met het openbaar vervoer zijn de locaties makkelijk bereikbaar. U heeft verschillende opties vanaf station Driebergen-Zeist, raadpleeg www.9292.nl voor de actuele informatie.

Zaalverhuur met milieubewust uitgangspunt

We zijn zo zuinig mogelijk op het milieu. Waar het kan, werken we duurzaam. Zo kopen onze hotels veel biologische streekproducten in. Ook zorgen we voor zo min mogelijk verspilling van eten en water. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in ons vaandel.

We zijn er dan ook trots op dat elke vergaderzaal van Groen Centraal een milieukeurmerk heeft. De meeste locaties voeren de Green Key of een ander milieukeurmerk. De Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf.

Zaal huren in Utrecht? Vraag direct 9 offertes aan!

Maak het uzelf makkelijk: vraag 9 offertes tegelijk aan. Zo kunt u de vergaderzalen van Groen Centraal eenvoudig met elkaar vergelijken. Voor iedere wens en prijs is er een goede locatie beschikbaar. Elk hotel verschilt qua uitstraling, service, faciliteiten en keuken.

Vergelijk de mogelijkheden van zaalverhuur in Utrecht en boek direct online!