MENU

Kaap Doorn Conferentiecentrum

  • Winnaar Nationale Meeting Award 2017
  • Zeer gastgericht, Kaap Doorn ontzorgt uw bijeenkomst
  • Kaap Doorn staat bekend om de uitstekende keuken
  • Alle apparatuur, technische ondersteuning en WiFi gratis

Specialist in zakelijke bijeenkomsten

Kaap Doorn houdt zich voor 100% bezig met zakelijke bijeenkomsten en is hierin dus de echte specialist. Dit merkt u bijvoorbeeld doordat de gevraagde apparatuur altijd werkt en de ondersteuning als dat nodig is snel ter plaatse is. Ook de keuken staat zeer goed bekend en alle faciliteiten in onze vergaderlocatie zijn uitstekend.

21 zalen en 70 hotelkamers

Met 21 zalen van verschillende grootte hebben wij voor iedere groep van 2 tot 250 personen een passende ruimte. Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikken wij over 70 moderne en comfortabele hotelkamers. Daarnaast vindt u bij Kaap Doorn 2 verschillende restaurants, een bar en ontspanningsmogelijkheden zoals sauna, fitness en zonnebank.

Gastvrij personeel

U kunt erop rekenen dat alle randvoorwaarden naar uw wensen geregeld zijn. Het belangrijkst is echter toch, dat ons personeel aanvoelt wat u wilt bereiken en probeert uw vraag voor te zijn door altijd mee te denken. Onze ervaring zorgt ervoor dat u zich te allen tijde kunt concentreren op uw bijeenkomst.

Winnaar Nationale Meeting Award 2017

Al jaren valt Kaap Doorn regelmatig in de prijzen. Dit jaar heeft Kaap Doorn de Nationale Meeting Award èn de Publieksprijs van de website Meetingreview in de wacht gesleept. Voldoende positieve reacties om verzekerd te zijn van een uitstekend verblijf!