MENU

Kaap Doorn Conferentiecentrum

  • Zeer gastgericht, Kaap Doorn ontzorgt uw bijeenkomst
  • Kaap Doorn staat bekend om de uitstekende keuken
  • Alle apparatuur, technische ondersteuning en WiFi gratis

Specialist in zakelijke bijeenkomsten

Kaap Doorn houdt zich voor 100% bezig met zakelijke bijeenkomsten en is hierin dus de echte specialist. Dit merkt u bijvoorbeeld doordat de gevraagde apparatuur altijd werkt en de ondersteuning als dat nodig is snel ter plaatse is. Ook de keuken staat zeer goed bekend en alle faciliteiten in onze vergaderlocatie zijn uitstekend.

20 zalen en 70 hotelkamers

Met 20 zalen van verschillende grootte hebben wij voor iedere groep van 2 tot 250 personen een passende ruimte. Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikken wij over 70 moderne en comfortabele hotelkamers. Daarnaast vindt u bij Kaap Doorn een sfeervolle serre, een restaurant en een modern Grand Café en ontspanningsmogelijkheden zoals een infrarood sauna en een fitnessruimte.

Gastvrij personeel

U kunt erop rekenen dat alle randvoorwaarden naar uw wensen geregeld zijn. Het belangrijkst is echter toch, dat ons personeel aanvoelt wat u wilt bereiken en probeert uw vraag voor te zijn door altijd mee te denken. Onze ervaring zorgt ervoor dat u zich te allen tijde kunt concentreren op uw bijeenkomst.

Positieve reacties

Al jaren wordt Kaap Doorn uitgeroepen als sterlocatie en beschikken we over een score van een ruime 9 op de website Meetingreviews.nl. Voldoende positieve reacties om verzekerd te zijn van een uitstekend verblijf!