MENU
Conferentiecentrum Utrecht

Conferentiecentrum Utrecht

Zoekt u een goede locatie voor een zakelijke bijeenkomst of conferentie? Utrecht en omgeving hebben heel wat moois te bieden, zowel qua omgeving als faciliteiten. Hier vindt u het ideale conferentiecentrum in de provincie Utrecht. Inclusief overnachting in een comfortabele hotelkamer. Concentreert u zich volledig op uw conferentie – wij zorgen voor de rest.

Maar liefst 857 hotelkamers beschikbaar

Doordat we 9 aangesloten hotels hebben, bieden we conferentiezalen voor grote en kleine groepen. Er is vergadercapaciteit tot 2100 deelnemers. Als het om een meerdaags evenement gaat, bieden onze conferentiehotels in totaal maar liefst 857 comfortabele kamers. Het royale ontbijtbuffet is bij alle conferentiecentra inbegrepen.

Maak het uzelf makkelijk. Vraag in één keer 9 offertes aan bij de conferentiehotels van Groen Centraal. Dat bespaart u veel rompslomp.

Kies uw conferentiecentrum in de groene omgeving van Utrecht

Wanneer u kiest voor een conferentiecentrum in de provincie Utrecht betekent dat niet alleen een centrale locatie in Nederland, maar ook een groene omgeving. Door de prachtige ligging van elk conferentiecentrum is er alle ruimte voor ontspanning. De groene omgeving geeft het gevoel van een weekendje weg.

Geniet na een intensieve training van de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug. In de bossen is het uiteraard ook mogelijk om een rondje te gaan hardlopen of te wandelen. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar. Of onderneem een outdooractiviteit om het groepsgevoel te vergroten!

Uw conferentie in uw eigen stijl

Elk conferentiecentrum van Groen Centraal biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Toch is elk hotel uniek. Daardoor vindt u altijd de ideale locatie voor uw evenement. De hotelkamers, uitstraling, faciliteiten en keuken zijn stuk voor stuk eenvoudig met elkaar te vergelijken. Zo kiest u het conferentiehotel dat bij u past. Voor iedere wens en prijs is een goed conferentiecentrum beschikbaar.

Verschillende centra van Groen Centraal hebben bovendien faciliteiten als sauna’s, fitnessruimtes en zonnebanken. Voor het gebruik worden geen extra kosten berekend. De sfeervolle restaurants serveren alle bijzondere diners. Ook bieden onze conferentiehotels heerlijke buffetten, afwisselende dinerkaarten en kleine kaarten.

De restaurants zijn sfeervol, ruim opgezet en hebben heerlijke terrassen. Geniet al tijdens de eerste zonnestralen van een kopje koffie met lekkernijen.

Uitstekend bereikbaar

Elk conferentiecentrum van Groen Centraal ligt zeer gunstig in het midden van Nederland. Vanaf de snelweg bent u in maximaal 10 minuten in de groene en bosrijke omgeving. Wilt u met het openbaar vervoer komen? Dat kan ook. Raadpleeg www.9292.nl voor de actuele informatie.

Duurzaamheid staat centraal

Kiezen voor Groen Centraal in Utrecht betekent kiezen voor een duurzaam conferentiecentrum. We willen onze schitterende omgeving zo min mogelijk belasten. De hotels kopen duurzaam in, verspillen zo min mogelijk en maken gebruik van biologische streekproducten.

Alle locaties zijn in het bezit van een milieukenmerk zoals o.a. Green Key. Dat betekent dat we voldoen aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Welk conferentiecentrum in Utrecht kiest u?

Vraag snel een offerte aan om te zien welk conferentiecentrum nog beschikbaar is!