MENU

Conferentiecentrum

Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn. Het conferentiecentrum beschikt over 30 vergaderzalen waaronder een congreszaal tot 550 gasten en een Openluchttheater voor 200 personen. De vergaderzalen hebben veel daglicht en allemaal uitzicht op onze bosrijke omgeving. Ze zijn voorzien van alle gemakken en benodigdheden om uw vergadering of bijeenkomst tot een succes te maken.

Het Paviljoengebouw

…is het centrale punt van het landgoed waarin zich 8 vergaderzalen en een congreszaal tot 550 gasten bevinden. De aangrenzende foyer en lounge zijn geschikt voor ontvangst, catering of kleinschalige beurzen. Naast de 109 hotelkamers en de bar, treft u hier ook het restaurant met terras aan.

Het Maarten Maartenshuis

…is het voormalige woonhuis van schrijver/ dichter Maarten Maartens (pseudoniem van mr. dr. Jozua (Joost) Marius Willem van der Poorten Schwartz). Het is gebouwd begin 1900 naar eigen ontwerp. Nu biedt het Maarten Maartenshuis 4 vergaderzalen en 3 klassieke stijlzalen voor exclusieve diners. Het naastgelegen Openluchttheater biedt 200 zitplaatsen in een geweldig groen decor. Tevens is het landgoed een officiële trouwlocatie.

Het Koetshuis

…werd vroeger gebruikt als woonhuis voor de butler en chauffeur van Maarten Maartens en herbergde de stallen. Tegenwoordig zijn in het koetshuis 7 vergaderzalen gevestigd.

De Lodges

…liggen verscholen in het bos. U kunt hier in alle rust vergaderen al dan niet in combinatie met outdoor activiteiten.

Hotel en Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel ligt in het midden van het land en slechts op 5 minuten rijden van de A12 en biedt voldoende gratis parkeerplaatsen en oplaadpunten voor uw elektrische auto. In de 47 hectare bos van het landgoed zijn prachtige wandelroutes. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Vergaderen op Landgoed Zonheuvel doet u klimaat neutraal. Het Green Key Goud certificaat waarborgt onze duurzaamheid. U bent van harte welkom!

Bij vragen en wensen kunt u contact opnemen met onze collega’s van afdeling reserveringen. Zij staan graag voor u klaar.