MENU

KNVB Campus

VOOR DE TEAMS VAN MORGEN

De KNVB Campus is hét ontwikkelcentrum waar topsportfocus, verbinding tussen teamleden en optimaliseren van persoonlijke kracht het verschil maken. Dé ideale trainingslocatie voor de teams van morgen.

Net als in het voetbal staat ook in het zakelijke leven de kracht van het team centraal en wordt het succes van een organisatie bepaald door de onderlinge samenwerking van de individuele spelers.

Het trainingscentrum is een geschikte locatie voor zowel grote als kleine bijeenkomsten. Het Oranjeplein is het kloppend hart van het Trainingscentrum en zeer geschikt voor plenaire sessies, product presentaties of als beursvloer.

De KNVB Campus heeft 11 vergaderzalen waarvan een drietal unieke zijn; de Rinus Michels Dug-Out (gelegen aan het hoofdveld van Oranje), de Kleedkamer van Oranje en de officiële bestuurskamer. 

Het Teamhotel, waar de nationale teams verblijven is uitermate geschikt voor meerdaagse trainingen. Ideaal voor een managementteam training of heidagen.

De KNVB Campus heeft een diversiteit aan clinics. Ideaal om te combineren met een zakelijke bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld eens aan footgolf, spinning, een fun-parcours of vitaliteitscheck. Ook sprekers uit de sportwereld, sportdagen met een eindfeest en voetbaltoernooien behoren tot de mogelijkheden.

Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden van een op maat verzorgde bijeenkomst te bespreken.