MENU

Landgoed Zonheuvel

  • Landgoed Zonheuvel, 47 ha bosrijke omgeving
  • Uw duurzame zakelijke partner op de Utrechtse Heuvelrug
  • 30 vergaderzalen voor bijeenkomsten van 2 tot 550 gasten

Vergaderlocatie

Voor vergaderen in regio Utrecht heeft u de keuze uit de vele mogelijkheden op Landgoed Zonheuvel. Er zijn 30 vergaderzalen en conferentieruimtes te midden van de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De zalen zijn verdeeld over een viertal gebouwen met ieder zijn eigen karakter: Paviljoengebouw, Maarten Maartenshuis met Openluchttheater, Koetshuis en Lodges. De meeste zalen beschikken over openslaande deuren, veel daglicht en hebben uitzicht op onze bosrijke omgeving. De congreszaal, die plaats biedt aan 550 personen, is gelegen in het paviljoengebouw. Deze kan ook opgedeeld worden in 3 verschillende zalen. De multifunctionele zalen zijn geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 550 gasten.

Overnachten

Hotel Landgoed Zonheuvel beschikt over 109 hotelkamers. Deze zijn allen gelegen in het paviljoengebouw en hebben uitzicht op de groene omgeving. Er zijn verschillende kamertypes met bijbehorende comfort. In de ochtend kunt u heerlijk ontbijten in het restaurant. Daarnaast kunt u genieten van een verrukkelijke lunch of uitgebreid diner. Bij mooi weer kunt u plaats nemen op het terras met uitzicht over de vijver en op het Maarten Maartenshuis.

Duurzame gastvrijheid

Het hotel ligt in het midden van het land en slechts op 5 minuten rijden van de A12 en biedt voldoende gratis parkeerplaatsen en laadpalen. In de 47 hectare bos van het landgoed zijn prachtige wandelroutes. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Vergaderen doet u hier klimaat neutraal. Het Green Key Goud certificaat waarborgt onze duurzaamheid. U bent van harte welkom!