MENU
Conferentiehotel Utrecht

Conferentiehotel Utrecht

Zoekt u een conferentiehotel in Utrecht en omgeving? Wij bieden u maar liefst 9 locaties. Vergader volledig verzorgd in een bosrijke omgeving op een landgoed. Alles staat voor u klaar.

De 9 samenwerkende conferentiecentra van Groen Centraal liggen op de Utrechtse Heuvelrug. U kunt voor één dag bij ons terecht, maar ook blijven overnachten in het conferentiehotel. Geniet van de rust en de ruimte die onze omgeving u biedt.

Van alle gemakken voorzien tijdens uw congres

Een zorgeloze conferentie, vergadering of congres, dat bieden wij u. Het enige dat u hoeft te doen is voor de inhoud zorgen, wij regelen de rest. Elk conferentiehotel in de regio Utrecht biedt vergaderarrangementen aan die aansluiten op wat u zoekt.

Maak gebruik van alle technische faciliteiten, zoals een beamer, laptop of Smartboard. Er zijn zalen voorzien van een geluidsinstallatie met microfoons. Heeft u hulp nodig? Er is technische ondersteuning beschikbaar.

Koffie en thee zijn onbeperkt beschikbaar. Als u wilt, verzorgen we tijdens de pauze van de conferentie een lunchbuffet.

Elk conferentiehotel van Groen Centraal is uniek

De locaties van Groen Centraal blinken uit qua ligging, vergaderzalen, hotelkamers en prijs-kwaliteitverhouding. Toch is elke locatie uniek: elk congreshotel ligt in de omgeving van Utrecht, maar heeft een eigen uitstraling, keuken en faciliteiten. Voor iedere wens en prijs is er een goede locatie beschikbaar. 

In de groene omgeving rond onze congreshotels vindt u de perfecte plek voor groepsactiviteiten. Collega’s leren elkaar beter kennen, midden in de natuur. Een informele setting die ideaal is voor teambuildingsactiviteiten. Of laat uw gasten golfen op een van de schitterende golfbanen. Ook tochtjes met de huifkar of scooter zijn mogelijk.

Uitstekend bereikbaar voor uw gasten

Elk conferentiehotel van Groen Centraal ligt zeer gunstig in het midden van het land. Goed bereikbaar vanaf de snelweg, maar toch in een groene en bosrijke omgeving. U bent vanaf de snelweg binnen 10 minuten bij het vergaderhotel van uw keuze. Het openbaar vervoer in de regio is goed geregeld.

Uw duurzame en milieubewuste conferentiehotel in Utrecht

Kiest u voor ons, dan kiest u voor een duurzaam congreshotel. Elke locatie heeft een milieukeurmerk, veelal The Green Key. Dat is een onderscheiding die staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We houden in al onze activiteiten rekening met de natuur. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Geïnteresseerd in onze aanpak? Kijk op de afzonderlijke websites om te zien hoe elk conferentiecentrum zijn steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Kies uw ideale conferentiehotel in Utrecht

Vraag snel een offerte aan om te zien of uw gewenste conferentiehotel nog beschikbaar is!