MENU

Hotel Bergse Bossen

  • Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar
  • Kleinschalig en sfeervol
  • Multifunctionele vergaderzalen
  • Servicegerichte medewerkers
  • Scherp geprijsde arrangementen

Locatie voor uw vergaderingen

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in het groen? Hotel Bergse Bossen is centraal gelegen nabij de Randstad én aan de rand van nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Deze rustgevende omgeving is ideaal voor inspirerende vergaderingen en conferenties. Rondom het hotel zijn tuinen en terrassen gesitueerd.

Prima faciliteiten

14 Uitstekend uitgeruste zalen, voor groepen van 2 tot 250 personen, met volop daglicht én veelal een eigen terras. Alle zalen zijn standaard uitgerust met beamer, whiteboard, flipover en WiFi. Ook vindt u bij Hotel Bergse Bossen 65 comfortabele hotelkamers, een stijlvolle lounge, een gezellig Grand Café en diverse zonnige terrassen. Al met al is deze locatie de ideale basis voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

Uitstekende keuken

In het restaurant worden ontbijt en lunch in informele buffetstijl gepresenteerd terwijl het diner bestaat uit een geserveerd culinair 3-gangen keuzediner. In het Grand Café kunt u ook dagelijks gebruik maken van een lunch, borrel of verse kop koffie. Er wordt in onze catering zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische producten. De kruiden komen zelfs uit eigen kruidentuin!

Teambuilding

Om de teamgeest én de productiviteit te verhogen, biedt Hotel Bergse Bossen een breed scala aan originele, inspirerende teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks aan. Op onze website treft u het actuele aanbod aan.