MENU

Kontakt der Kontinenten

  • Gratis en ruim parkeren
  • Historische gebouwen en inspirerende groene omgeving
  • 25 vergaderzalen en 130 hotelkamers

Op nog geen 5 minuten van de A28, gelegen in het groen, vind je Kontakt der Kontinenten. Het conferentiehotel bestaat uit twee historische gebouwen: voormalig Missiehuis Sint Jan en voormalig Klooster Cenakel. De twee gebouwen beschikken over 25 vergaderzalen, 3 conferentiezalen, 130 comfortabele hotelkamers en biedt hiermee ruimte aan conferenties tot 220 personen. Voor een culinaire onderbreking kunnen gasten terecht in restaurant Konnekt. Het buitenterrein van Kontakt der Kontinenten biedt veel meer dan een goed terras. Er zijn zitzakken, wandelpaden, picknicktafels, hangmatten en natuurlijk een groot eigen bosgebied dat zich uitstekend leent voor teambuilding en andere outdoor activiteiten.

Wereldse gastvrijheid

Zowel buiten als binnen valt de kloosterlijke sfeer van de historische gebouwen op. De bijzondere afkomst geeft de locatie kleur en smaak en kleurt ook de opvattingen over gastvrijheid. Gastvrijheid is geen kunstje en gaat bij Kontakt der Kontinenten verder dan service. Achter de belangstelling voor de wereld en de warme uitstraling van gastvrijheid, zit een ideaal, namelijk dat alle mensen welkom zijn.

Gasten omschrijven de sfeer bij Kontakt der Kontinenten als een ‘thuisgevoel’. Zonder overdreven luxe na te steven is, met de moderniseringen van het afgelopen decennium, gebroken met de gedateerde soberheid waardoor alle eigentijdse faciliteiten aanwezig zijn en het gasten aan niets ontbreekt. Duurzaam ondernemen is vanzelfsprekend omdat er ook naar de (nabije) wereld gekeken wordt.