MENU

Hotel

Hotelfaciliteiten

Een bezoek aan hotel Landgoed Zonheuvel is meer dan het boeken van een kamer. De beleving die u meemaakt als u het Landgoed oprijdt. U rijdt via de oprijlaan langs het Koetshuis en kijkt onder het poortje door. Hier ziet u op de achtergrond het statige Maarten Maartenshuis. Dit zorgt ervoor dat uw verblijf goed begint!  U overnacht op één van de 110 hotelkamers die gelegen zijn in het paviljoengebouw. Er is een ruim parkeer terrein aanwezig inclusief 5 laadpalen waar 10 elektrische auto’s tegelijk geladen kunnen worden. In de kelder van het hotel is een ruime afgesloten fietsenstalling waar u uw fiets veilig kunt stallen. Ook kan de elektrische fiets hier opgeladen worden.

De Utrechtse Heuvelrug is de perfecte plek voor een mooie wandeling, fietstocht en / of het bezoeken van culturele activiteiten. Alleen al op ons 47ha landgoed heeft u keuze uit 4 wandelroutes. U kunt wandelend naar Uitkijktoren de Kaap en bekijk de omgeving van bovenaf. In ons VVV Informatiepunt vindt u alle actuele informatie over activiteiten in en om het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Maak een uitstapje naar de omliggende plaatsen zoals Amersfoort en Wijk bij Duurstede.

Hotelkamers

In het hotel zijn alle kamers zijn zijn voorzien van douche, toilet, kluisje, kleurentelevisie, telefoon en gratis wifi. De hotelkamers bevinden zich in het Paviljoengebouw. De kamers op de eerste en tweede verdieping zijn tevens per lift bereikbaar. Er zijn 4 verschillende kamertypes; van eenpersoonskamers tot comfort tweepersoonskamers met bad. Ook is er een mindervalide kamer beschikbaar en familiekamers met connecting doors.