MENU

Zaalverhuur

Wie naar Woudschoten komt, komt om zich te ontwikkelen. Of om anderen te helpen bij hun ontwikkeling. Dat gegeven is ons veel waard. Daarom is Conferentiecentrum Woudschoten de afgelopen jaren omgetoverd tot een top accommodatie voor groepen. Alles wat wij doen en bieden aan faciliteiten (o.a. 30 vergaderzalen) is erop gericht om die ontwikkeling mede tot stand te brengen. Ook dat is de pluswaarde van Woudschoten.

All-in vergaderarrangementen

Voor al uw cursussen, vergaderingen en trainingen kan Woudschoten u een passend arrangement aanbieden; op basis van uw wensen, de samenstelling van het gezelschap en uw budget.

Wij hanteren een helder prijsbeleid met vaste vergaderarrangementen waarin de zaalhuur en meest gangbare audiovisuele middelen zijn inbegrepen.

Audiovisuele middelen

U kunt bij ons werken met geavanceerde audiovisuele middelen, doordat we gebruik maken van de allernieuwste high tech ontwikkelingen en producten. U beschikt over: een beamer, een scherm, flipover, geluidsinstallatie, DVD/CD-speler en aansluitingen voor laptop, camera en microfoons. Onze deskundige technici zorgen voor professionele support.

Gratis WIFI op basis van glasvezel

Woudschoten is aangesloten op het glasvezelnetwerk. 1x gratis inloggen op “hotspot” is genoeg voor verbinding in het gehele pand. Als u in een andere vleugel komt hoeft u niet opnieuw in te loggen. Het netwerk is geschikt om met 1.000 apparaten gelijktijdig op internet te gaan.