MENU

Hotel

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is bij uitstek geschikt voor overnachtingen; zowel voor een kort zakelijk verblijf of een privéverblijf. Naast 140 comfortabele hotelkamers beschikt het hotel over een uitgebreid ontbijtbuffet, een sfeervolle lounge én vele borrel- en dinermogelijkheden. Wat ook rust geeft: alle kamers beschikken over gratis draadloos internet.

Ontspanning

Woudschoten ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en leent zich dus perfect voor een wandeling, mountainbike-tocht of andere vorm van gezonde ontspanning.

Culinair

Onze chefkok en zijn team zijn de hele dag in bedrijf om uw verblijf te verheerlijken met lekkere culinaire hapjes. Zo begint de dag voor u met een uitgebreid ontbijtbuffet en is het mogelijk om tussen de middag te lunchen in onze rustige lounge. Bij mooi weer kan dat uiteraard op het prachtige terras. Na een heerlijk diner in ons gezellige à la carte restaurant eindigt u uw dag met een borrel in onze sfeervol ingerichte loungebar. Alles is uitermate verzorgd en ook aan uw persoonlijke wensen wordt gedacht.

Aanbiedingen

Bekijk de waarde van Woudschoten eens bij onze aanbiedingen: wat dacht u bijvoorbeeld van een fiets – wellness of “ontdek de heuvelrug” arrangement?

Tarieven

Kijk voor tarieven van onze kamertypes op onze website.