MENU

Zaalverhuur

van-eedenzaal-isvw

Ruime mogelijkheden voor een vergaderzaal in Utrecht

Onze zalen variëren van afmeting waardoor deze geschikt zijn van 2-180 personen, in overleg met u zijn alle opstellingen mogelijk. Wanneer u bij ons een vergaderzaal (nabij Utrecht) huurt, is dat inclusief flip-over, gebruik van een beamer en een conferencebox. Ook in onze zalen kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet.

Afhankelijk van uw wensen serveren we de koffie en thee in de zalen of u maakt gebruik van de koffiecorners in de lounge. In de ochtend treft u daar altijd diverse zoete lekkernijen. Bij mooi weer kunt u uitwijken naar de diverse terrassen. In de zalen staat standaard een assortiment aan frisdrank en water.

Wij beschikken over meerdere vergaderzalen die standaard voorzien zijn van een beamer met audio, een video en een dvd-speler. Het gebruik hiervan is gratis indien in de zaal aanwezig. Tevens zijn drie vergaderruimtes voorzien van een SMART Board. Indien u voor uw bijeenkomst gebruik wilt maken van aanvullende audiovisuele middelen kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen. Indien de door u gewenste apparatuur niet aanwezig is in onze vergaderruimte nabij Utrecht, kunnen wij dit voor u inhuren. Prijzen op aanvraag.

Wilt u uw programma uitbreiden met een teambuildingsactiviteit? Laat het ons weten, met onze ervaring denken we graag met u mee.