MENU

Conferentiecentrum

Landgoed ISVW is gelegen op 6 ha. eigen bosgebied aan de rand van Landgoed Den Treek te Leusden. Via de A-28 afslag 6 (Leusden-Zuid) bereikt u ons Landgoed op nog geen twee minuten van de snelweg. Nadat u uw auto gratis geparkeerd heeft op ons ruime parkeerterrein of met lijn 19 bij de bushalte op ons terrein bent afgezet kunt u zich opmaken voor een (meerdaags) verblijf bij Landgoed ISVW. Wij beschikken over 10 vergaderzalen verdeeld over twee gebouwen, 118 hotelkamers, waarvan 76 comfortkamers, 2 suites, en 19 eenpersoons pluskamers met een extra breed bed. Daarnaast hebben we nog 18 eenpersoons standaard kamers. In het hoofdgebouw hebben we een riante lounge met bar en terrassen en een uitstekend restaurant waar onze aandacht uitgaat naar biologisch verantwoorde producten.

Vergaderarrangementen
Wij hebben diverse standaard 
vergaderarrangementen samengesteld van een dagdeel tot meerdere dagen waar het u aan niets zal ontbreken. Heeft u andere wensen dan bespreken we die graag. De arrangementen kunnen ieder dagdeel aanvangen en gelden vanaf 10 personen. Voor kleinere groepen staan we u graag persoonlijk te woord. In alle zalen heeft u gratis de beschikking over draadloos internet, indien de zaal is uitgerust met een beamer kunt u hier kosteloos gebruik van maken. Landgoed ISVW is de ideale locatie om te vergaderen in regio Utrecht en Amersfoort. Ook voor andere (feestelijke) bijeenkomsten heeft Landgoed ISVW mogelijkheden.

ISVW ruim 100 jaar
De Internationale School voor Wijsbegeerte is sinds 1916 gevestigd in Leusden en heeft als maatschappelijke en statutaire taak de filosofiebeoefening te bevorderen. Alle opbrengsten van de horeca-activiteiten komen geheel ten goede aan het 
filosofisch cursusinstituut zodat wij zonder subsidie een breed aanbod, niet kostendekkende filosofiecursussen kunnen bieden.