MENU

Vergaderlocatie

Landgoed de Horst is een uitdagende en professionele ontmoetingsplek voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, en inzicht.  Het onverwachte en experimentele karakter van het landgoed nodigt je uit tot het delen van verhalen. Gelegen in een bosrijke omgeving van 23 hectare groen is Landgoed de Horst een omgeving van oud en nieuw, eenvoud en overvloed, leren en ontspanning, cultuur en natuur.

Landgoed de Horst ligt in een bosrijke omgeving, waarbij we je stimuleren om hier vooral gebruik van te maken. Loop door het bos, pak je rust en ruimte en luister naar het gekwetter van de vogels. Ook in de zalen vind je de rust terug; ze zijn sober, maar sfeervol ingericht, met aandacht voor het belang van de bijeenkomst zelf. Natuurlijk daglicht is hier een belangrijk onderdeel in.

Vitality Concept: energiek, duurzaam, lekker!

Voor iemand die effectief informatie wil opnemen tijdens een bijeenkomst is een goede energiebron onmisbaar. Daarom staat vitaliteit stimulerende voeding bij ons hoog in het vaandel. De producten waar wij in onze keukens mee werken, worden zorgvuldig geselecteerd, gebaseerd op inzichten uit de voedingsleer als het gaat om de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

Naast het feit dat goede voeding een belangrijke factor is in het optimaal presteren is het ook belangrijk dat het lekker is. Landgoed de Horst vindt dat voeding een beleving moet zijn. Onze keukens serveren smaakvolle, internationale gerechten, die aansluiten op de wensen van deze tijd. Om onze ecologische voetstap zo klein mogelijk te houden, werken wij bovendien vooral met verse, biologische en Fairtrade streekproducten.