MENU

Conferentiehotel

Landgoed de Horst biedt ruimte en rust om te ontwikkelen. Op ons landgoed vind je een omgeving waar je meer uit jezelf en je medemens haalt. Hier is het fijn om te leren, te ontmoeten, te vieren en te overnachten in het hotel. Het bos geeft je de rust om te kunnen reflecteren en te focussen op je eigen leerontwikkeling.

Auditorium Maitland

Maitland is meer dan zomaar een gebouw. Het is een auditorium dat half ondergronds ligt met 275 zitplaatsen. Door de rondgang word je naar binnen én naar buiten gelokt. Auditorium Maitland verrijkt jouw meeting door de creatieve insteek. Ideaal voor Maitland is een bijeenkomst met 150 personen gecombineerd met een walking dinner. In de zomermaanden kan dit diner zelfs buiten genuttigd worden.

Vitale voeding

Vitale voeding staat hoog in het vaandel. Zo zijn alle producten en gerechten die geserveerd worden zo samengesteld dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren. Bovendien worden alleen duurzame, vaak biologische en veelal streekproducten gebruikt. Onze lunch is divers met een grote variatie aan salades en een deel van onze koffiemachines zijn voorzien van havermelk.

Kunst

Op Landgoed de Horst tref je diverse kunstuitingen en wisselende tentoonstellingen aan. Van beeldende kunst tot aan proza en poëzie. Het is meer dan alleen decoratie. Kijken naar kunst en het lezen van poëzie versterkt de beleving en prikkelt de fantasie. Kunst en cultuur helpen je op je eigen wijze naar de werkelijkheid te kijken en daarin onverwacht andere mogelijkheden te zien.