MENU

Zaalverhuur

Vergaderlocatie met Water voor Water

Je zou kunnen zeggen dat Kontakt der Kontinenten een ziel heeft door haar maatschappelijke betrokkenheid en idealistische grondslagen. De historie kleurt ook de opvattingen over gastvrijheid. Gastvrijheid is geen kunstje en gaat vérder dan service. Achter de belangstelling voor de wereld en de warme uitstraling van gastvrijheid, zit een ideaal, namelijk dat álle mensen welkom zijn. De medewerkers stralen openheid voor de wereld en een betrokken, wat idealistische houding uit. Gasten omschrijven de sfeer in termen van een ‘thuisgevoel’ door de ongedwongen sfeer en de persoonlijke benadering. Zonder overdreven luxe na te steven is, met de moderniseringen van het afgelopen decennium, gebroken met de gedateerde soberheid, waardoor het gasten aan niets ontbreekt. Duurzaam ondernemen is vanzelfsprekend omdat er ook naar de (nabije) wereld gekeken wordt.

Water voor Water

In de vergaderzalen en in het restaurant schenkt de vergaderlocatie gratis gekoeld en gezuiverd kraanwater. Voor elke fles die het hotel schenkt wordt geld geschonken aan de Stichting FairWater die in Afrika kapotte waterpompen vervangt voor duurzame pompen die door de lokale bevolking onderhouden kunnen worden. Gasten worden uitgenodigd een bijdrage te schenken aan dit waterproject. Daarnaast wordt het milieu niet extra belast door kwalitatief uitstekend water te schenken in plaats van bronwater uit petflessen.

Zaalverhuur en afmetingen

  • 3 congreszalen van 180-200 m2
  • 4 vergaderzalen van 70-100 m2
  • 5 vergaderzalen van 52-61 m2
  • 10 vergaderzalen van 35-43 m2
  • 1 vergaderzaal van 18 m2

Zaalverhuur gaat per dagdeel. Op verzoek offreren wij arrangementen inclusief zaalhuur. In de zalen heeft u vrij de beschikking over een flipover, beamer met scherm en geluidsversterking. Uiteraard is ook gratis WiFi beschikbaar. De drie congreszalen zijn standaard uitgerust met een geluidsinstallatie die voorzien is van een handheldmicrofoon en een reversmicrofoon.