MENU

Zaalverhuur

Vergaderzaal Ghana in Kontakt der Kontinenten

Alle zaalruimtes zijn voorzien van praktisch, comfortabel meubilair en uitgerust met een flipover, beamer met geluidsversterking en scherm. De grote conferentiezalen – geschikt voor gezelschappen tot 220 personen –  zijn voorzien van flipover, beamer, groot scherm en een geluidsinstallatie met een draadloze handmicrofoon en een reversmicrofoon.

Conferentie en Eventzalen

In missiehuis Sint Jan van het conferentiecentrum zijn twee grote congres- en conferentiezalen die, afhankelijk van de opstelling, ingezet worden voor gezelschappen tot 200 personen. In Klooster Cenakel is de voormalige Ceciliakapel geschikt voor congressen tot 185 personen. Gecombineerd met de Wintertuin is de Ceciliakapel ook een uitstekende locatie voor evenementen.

Zaalfaciliteiten

Voor de trainer/dagvoorzitter staat in de zaal een koffer klaar met daarin handige hulpmiddelen. Bij aanvang van je vergadering of training leggen wij voor de gasten een notitieblokje en potlood klaar. Vinden je gasten het vervelend hun jas in de openbare garderobe achter te laten? Geen probleem: in onze vergaderlocatie is in alle vergader- en trainingszalen een kapstok geplaatst.

Zaalverhuur en afmetingen

  • 3 congreszalen van 180-200 m2
  • 4 vergaderzalen van 70-100 m2
  • 5 vergaderzalen van 52-61 m2
  • 10 vergaderzalen van 35-43 m2
  • 1 vergaderzaal van 18 m2

De zaalverhuur tarieven worden per dagdeel berekend. Op verzoek kunnen wij de arrangementen ook inclusief zaalhuur offreren.