MENU

Vergaderlocatie

Vergaderzaal Hildegard

Kontakt der Kontinenten heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van  vergaderingen en overnachtingen. De locatie bestaat uit twee historische gebouwen, een voormalig missiehuis en klooster, met daarin 25 vergaderzalen. De vergaderlocatie is gelegen op een groot eigen bosgebied en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren is gratis en er zijn voldoende plaatsen voor grote gezelschappen. Voor trainers zijn er gereserveerde parkeerplaatsen en voor elektrische auto’s zijn oplaadpalen beschikbaar.

Zorgeloos vergaderen

Om zorgeloos te kunnen vergaderen hebben wij vergaderarrangementen samengesteld, die uiteraard naar wens kunnen worden aangepast. Afhankelijk van de duur van je verblijf is het volgende standaard opgenomen:

  • Verse koffie, thee en wereldse koekjes en snoepjes;
  • Uitgebreid ontbijtbuffet;
  • Lunchbuffet inclusief, soep, warm items, broodjes die ruim belegd zijn, saladebuffet, handfruit, desserts en diverse dranken;
  • Voor het diner kunnen gezelschappen tot 20 personen een keuze maken van de menukaart. Voor grotere gezelschappen stelt onze chef-kok een vast menu samen.