MENU

Vergaderlocatie

Zalenverhuur - Trainingslocatie - Hotel - Kontakt der Kontinenten

De beleving in en rond het conferentiehotel is overgoten met een ‘werelds sausje’. In ProefLokaal De Wereld worden de zintuigen geprikkeld. De vleugels van Kontakt der Kontinenten zijn vernoemd naar continenten waar de missionarissen vroeger naar uitgezonden werden. Foto’s van mensen uit alle windstreken worden gebruikt ter aankleding. Gasten zien ook ín het hotel veel verschillende gezichten, want het personeel is divers samengesteld met allerlei achtergronden; een verrijking! De medewerkers zijn het gezicht van Kontakt der Kontinenten.
Het is kortom een conferentiehotel mét en vóór wereldburgers.

Zorgeloos vergaderen

Om zorgeloos te kunnen vergaderen hebben wij vergaderarrangementen samengesteld, die uiteraard naar wens kunnen worden aangepast. Afhankelijk van de duur van uw verblijf is het volgende standaard opgenomen:

Koffie en thee

In de lounge en op diverse plekken bij de vergaderzalen zijn koffiecorners ingericht voor de gasten, waar zij altijd een vers kopje koffie of thee met een koekje en lekkere snoepjes kunnen nemen.

Ontbijt

Op het ontbijtbuffet vindt u diverse broodsoorten; verschillende belegsoorten, zowel hartig als zoet; een keuze uit warme gerechten zoals roerei en gebakken spek; kwark en yoghurt; diverse cereals; fruit, sappen, smoothies, melkproducten en koffie en thee.

Lunch

De lunch bestaat uit een uitgebreid broodjesbuffet met een kop verse dagsoep en een warm item, zoals quiche, pizzapunt, hotdog, stoofpotje, pasta of loempia.
Het buffet biedt diverse broodsoorten en broodjes die ruim belegd zijn; een saladebuffet met sla, rauwkost, toppings en dressings; ter afsluiting glaasjes vers fruit met yoghurt en cruesli, handfruit en wisselende items als chocomousse en apfelstrudel; biologische melk, karnemelk, drinkyoghurt, vruchtensappen en koffie en thee.

Diner

Geniet van een driegangendiner van de chef. Voor gezelschappen tot 20 personen kunnen de gasten een keuze maken van een met de seizoenen wisselende menukaart. Voor grotere gezelschappen stelt onze chef-kok een vast menu samen, uiteraard rekening houdend met dieetwensen.

Biologisch

Wij gebruiken biologische (streek)producten, maar niet uitsluitend. Het is mogelijk om uw maaltijd(en) volledig biologisch te verzorgen.

Hotel

De prijzen van onze meerdaagse arrangementen zijn gebaseerd op overnachting op een eenpersoonskamer. In totaal beschikt het hotel over 131 kamers die allen beschikken over een badkamer met douche en toilet, telefoon, televisie en gratis WiFi.