MENU

Ervaringen

De heer Festen, UMC Utrecht

De flexibiliteit en snelheid van het Kaap Doorn team springt eruit. Een prima verzorgde, gastvrije en mooie locatie voor een concurrerende prijs.

De heer Meijer, Marmer - Bezield werken

Voor de trainingen die wij geven is het belangrijk dat de deelnemers zich snel op hun gemak voelen. Bij Kaap Doorn wordt daar op alle fronten aan gewerkt. De reservering gebeurt in goed overleg en gebeurt zo dat misverstanden zo veel mogelijk uitgesloten worden. Vriendelijke medewerkers zorgen dat elke vraag serieus genomen wordt. Het eten is met zorg en aandacht bereid. In de zaal zijn alle benodigdheden aanwezig. Alles klopt steeds. Kortom een fijne plek in een mooie omgeving om steeds naar terug te gaan.

Mevrouw Huisman, namens VvAwT

Het was weer voortreffelijk geregeld. De behulpzaamheid en vriendelijkheid van de medewerkers is heel speciaal. Niets is teveel en zij staan direct klaar met oplossingen. Ook de keukenbrigade krijgt een pluim.

De heer van Viegen, De Gele Vogel

Ik voel mij buitengewoon welkom in uw conferentieoord. De dames bij de receptie zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijk en voorkomend… Evenzo gaat het met de heren van de technische dienst. Als ik binnenkom in de zaal staat alles klaar en draait het al, beamer, computer, geluid, etc… Als er koffie extra nodig is, staat dat binnen twee minuten binnen… Uw snacks zien er bijzonder mooi en aantrekkelijk uit en zo smaken zij ook! … Ik heb nagedacht over iets wat er nog te verbeteren zou zijn, maar ik heb geen idee voor verbetering. Mijn welgemeende compliment voor de manier waarop u samen uw centrum vormgeeft. Ik ga hier zeker terugkomen!