MENU

Conferentiecentrum

kaap-doorn-conferentiecentrum

Kaap Doorn Conferentiecentrum heeft alles wat u zich kunt wensen. Met 20 zalen en 70 hotelkamers is dit conferentiecentrum zeer geschikt voor al uw zakelijke bijeenkomsten zoals trainingen, cursussen, seminars en bedrijfspresentaties.

Eten

Niet veel is zo belangrijk voor een geslaagde bijeenkomst als goed en lekker eten. Kaap Doorn staat bekend om haar uitstekende keuken. Ontbijt en lunch zijn in buffetvorm en uw culinaire 3-gangen diner wordt uitgeserveerd. Wilt u privé dineren? Dan is hier onze serre met sfeervolle haard voor geschikt.

Slapen

Wanneer uw bijeenkomst meerdere dagen duurt of als u uitgerust aan uw bijeenkomst wilt beginnen en een voorovernachting wilt boeken, dan is een overnachting in één van de comfortabele hotelkamers van harte aan te raden.

Ontmoeten

Kaap Doorn Conferentiecentrum heeft allerlei zalen in verschillende grootte en sfeer. Ook voor uw bijeenkomst is er een geschikte zaal. Alle zalen zijn van de laatste technologie voorzien. Zo hebben praktisch alle zalen een Smartboard met beamer en zijn de grotere zalen voorzien van een geluidsinstallatie, ook de kleinere zalen beschikken over geluidversterking. Heeft u technische ondersteuning nodig? Dan is deze snel ter plaatste om u direct weer op weg te helpen.

Offerte

Vraag direct een offerte aan bij Kaap Doorn. Binnen enkele werkuren kunt u een reactie verwachten.