MENU

Vergaderlocatie

  • prettige, lichte zalen
  • zaalopstellingen zoals u dat wenst
  • gratis koffie- en theebuffet
  • gratis faciliteiten zoals beamer, scherm, WiFi etc.

Vergaderzalen

onze vergaderlocatie bestaat uit 14 frisse zalen met voldoende daglicht en altijd uitzicht op het omliggende groen van het Nationale Park. Er zijn zalen in diverse afmetingen beschikbaar, van klein (22 m2) tot groot (180 m2), van 2 tot 250 personen dus bijna altijd geschikt voor uw meeting. Het meubilair is zeer comfortabel en in alle mogelijke configuraties te plaatsen. En wilt u gedurende de dag een andere opstelling, dan bouwen wij de zaal in een korte pauze voor uw om.

Chalet

In het vrijstaande Chalet dat ook onderdeel uitmaakt van de vergaderlocatie, heeft u alle privacy voor uw vergadering of andersoortige bijeenkomst tot maximaal 20 personen. In deze eenvoudige locatie worden nog scherpere tarieven gehanteerd en uiteraard kan er gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten van het hoofdgebouw.

Lounge

De lounge is het kloppend hart van onze locatie: hier worden uw gasten ontvangen en kunnen zijn pauzeren. Ook is er voldoende ruimte beschikbaar om in kleinere groepjes te werken. En uiteraard staat er koffie en cappuccino van vers gemalen bonen voor uw klaar of heeft u liever muntthee uit onze eigen kruidentuin?