MENU

Conferentiecentrum

Landgoed de Horst is een uitdagende en professionele locatie speciaal ingericht voor trainingen en opleidingen. Deze inspirerende locatie ligt in de bossen van Driebergen.

Landgoed de Horst is een leerlocatie van opleidingsinstituut de Baak en biedt ook ruimte voor organisaties, trainers en opleiders om eigen trainingen, events en bijeenkomsten te laten plaatsvinden. Verdeeld over 11 gebouwen, met elkaar verbonden door de slingerende ‘Learning Lane’, telt het landgoed maar liefst 30 leerruimten en 113 hotel/slaapkamers. Iedere ruimte heeft haar eigen authentieke sfeer.

Theater Maitland

Maitland is meer dan zomaar een gebouw. Het is een theater dat half ondergronds ligt en plaats biedt aan 275 gasten. Door de rondgang word je naar binnen én naar buiten gelokt. Theater Maitland verrijkt het landgoed met vele mogelijkheden. Kortom een ideale plek voor grote evenementen en bijeenkomsten.

Vitale voeding

Vitale voeding staat hoog in het vaandel. Zo zijn alle producten en gerechten die geserveerd worden zo samengesteld dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren. Bovendien worden alleen duurzame, vaak biologische en veelal streekproducten gebruikt.

Kunst

Op Landgoed de Horst tref je diverse kunstuitingen aan. Van beeldende kunst tot aan proza en poëzie. Het is meer dan alleen decoratie. Kijken naar kunst en het lezen van poëzie versterkt de beleving en prikkelt de fantasie. Kunst en cultuur helpen je op je eigen wijze naar de werkelijkheid te kijken en daarin onverwacht andere mogelijkheden te zien.